Untamed Wolf Pack
   

Scratchmania

scratchmania logoScratchMania je site specijaliziran za scratch card i instant win igrice uz koje je moguće igrati i brojne slot mašine, te druge zabavne igre. Stranice su vrlo jednostavne i pregledne, prilagođene i najneiskusnijim igračima koji se prvi put susreću s ovom vrstom igara na sreću. Odlična korisnička podrška je putem live chata dostupna 24 sata dnevno i odgovara na sve upite igrača u svega nekoliko minuta, a moguće ju je kontaktirati i putem emaila. Ukratko radi se o jednom izuzetno zabavnom i tzv. user friendly siteu koji vam garantira vrhunsku zabavu uz mogućnost osvajanja bogatih nagrada.

Svi novi igrači pri registraciji automatski dobivaju potpuno besplatno 7 eura na svoj račun s čime mogu bez obaveze uplate isprobati neku od scratch igrica. Novi igrači koji se odluče izvršiti uplatu dobiti će i odličan welcome bonus u vrijednosti 100% prvog depozita do 200 eura. U slučaju uplate putem Skrill Moneybookersa ili Paysafecarda iznos depozit bonusa je čak 115%.
To je samo početak onog što vas očekuje jer na ScratchManiji svojim igračima nude i velik broj odličnih dnevnih i tjednih bonusa, kao i česte bonuse iznenađenja. Uz brojne promocije možete gotovo svakodnevno igrati s bonusom čime se povećava mogućnost osvajanja neke od bogatih nagrada. Igrajući se skupljaju i bodovi vjernosti - Comp Points koje je moguće zamijeniti za vrijedne bonuse i cash nagrade.

Nagrade i mogućnosti dobitka na ScratcManiji među su najboljima koje je moguće naći na internetu: tisuće cash nagrada isplaćuju se svakog sata, a Jackpot iznosi 200.000 eura i moguće ga je osvojiti na svim igrama 24 sata dnevno. Payout rate iznosi čak 95% što znači da praktično svaka treća scratch kartica ili slot spin donose dobitak. Nagrade na igrama variraju od minimalnih u vrijednosti pojedinačnog uloga do 10.000€ koje je moguće osvojiti već sa ulogom od samo jednog eura. Da bi igranje bilo zabavnije u scratch igrama mogući dobitak možete unaprijed saznati tako da ogrebete polje s nagradom.
Sve ovo možete i sami provjeriti i uvjeriti se igrajući sa 7€ free ili u Play for Fun načinu potpuno besplatno.

Scratchcard igre

sweet temptation slotKao i sam site sve igre na Scratchmaniji prilagođene su igračima koji prije svega traže zabavu i jednostavnost, te su i same intuitivne i jednostavne za igranje. Uz svaku igru dostupna je stranica pomoći sa kratkim uputstvima, ali nakon već nekoliko trenutaka moguće je vrlo brzo shvatiti opcije i cilj igre.
Najjednostavnije igre svakako su Instant scratch igre poput Pirates Scratch u kojoj samo treba izabrati ulog i broj scratch kartica koji želite igrati. Da bi provjerili dobitak potrebno je samo ogrebati sva polja kartice. Podjednako jednostavne i zabavne su i igre u sekciji Virtual Sport Games među kojima ističemo Super Kick i Goal Scorer. U prvoj treba samo odabrati ulog i pokrenuti igru, dok je u drugoj potrebno i odabrati stranu na koju želite uputiti udarac. Mnoštvo zabavnih igara nalazi se pak u sekciji Fun Scratch Games poput Igre Pizzeria u kojoj se ispod svake druge kriške nalazi nagrada.

Slot igre su također izuzetno jednostavne i moguće ih je igrati na najednostavnijim mogućim 3 reel slotovima poput ekstra zabavnog Gangnam Slota ili samo mrvicu složenijim 5 reel slotovima poput egzotičnog Aladdin's Treasures.
Ljubitelji romantike uživati će pak u izuzetnoj slot igri Sweet Temptation u kojem je potrebno da se na 9 linija isti simbol pojavi na 3 linije bilo kojeg pravca kako bi osvojili nagradu koja se krije ispod scratch polja.

   

ecogra logogambleaware logo18+logo

© Kladionice Online