Kako se početi kladiti na Internet kladionici

Da bi ste kladili preko interneta prije svega trebate imati računalo s brzom internet vezom. Većina kladionica koristi napredne software zbog kojih će se na sporoj vezi sadržaj učitavati jako sporo. Pod brzom vezom podrazumijevamo ADSL ili slično.
Prva stvar koju trebate učiniti je, dakle, nabaviti dobro računalo s brzom vezom!

Trebaju vam naravno i novci. Za razliku od lokalnih kladionica gdje možete ući s 5 kuna, uplatiti listić i nadati se čudu, kod internet kladionica novci vam stoje na kontu kladionice. Prije nego što se počnete kladiti te novce morate uplatiti kladionici.

Većina kladionica nudi nekoliko načina uplate. Najjednostavniji je svakako kreditna kartica. Kao kad odlazite u kupovinu, ispunite obrazac, upišete iznos i istog trena novci su na vašem računu. Jedan od najpopularnijih načina su takozvani elektronski novčanici ili e-wallets Skrill/Moneybookers i Netteler. Danas većina kladionica u svijetu prima jedan od ova dva najveća svjetska e-walleta, a najčešće oba. Njihova je velika prednost i to što pomoću njih možete uglavnom bez ikakvog troška prebacivati sredstva s jedne kladionice u drugu, a višak ili zaradu uvijek možete povući. Više o ova dva vrlo popularna načina plaćanja možete pročitati u opširnim člancima o Uplati i Isplati. Ipak i da biste koristili Skrill ili Neteller najprije morate uplatiti novce na njihov račun. Ovdje ponovno dolazimo do kreditnih kartica.

Iako gotovo sve kladionice, pa i Skrill i Neteller omogućuju uplatu putem bankovnih doznaka ovaj je način uplate zbog razlike u valutama do kojih će neminovno doći bez obzira u kojoj zemlji živite relativno skup. Vraćamo se dakle na kreditnu karticu.
Ako se želite kladiti preko interneta na jednostavan način nabavite si obavezno kreditnu karticu!
Najbolje Visu, a ako ne možete Mastercard ili Diners.

Iako se uglavnom ne isplati uplaćivati sredstva bankovnom doznakom povrat novca na bankovni račun je vrlo dobra opcija. Ova mogućnost postoji kod velike većine kladionica, a u većini slučajeva je i besplatna. Ako živite u nekoj od ex jugoslavenskih država osim u Sloveniji u većini slučajeva povrat ćete moći primati samo na devizni račun.
Stoga kao treći obavezni korak otvorite u vašoj banci devizni račun!
Kod vaše banke se raspitajte za SWIFT kod banke a vodite računa da vam za isplatu obavezno treba i IBAN broj vašeg deviznog računa.

Ako sve ovo imate od prije krenuti možete odmah. Ako nemate također možete krenuti odmah, ali za kvalitetno i uspješno online klađenje svakako vam savjetujemo da nabavite ove 3 stvari.

I naravno, kao četvrti obavezni korak spremite si ovu stranicu u Favorite ili Zabilješke i posjećujte ju što češće!

   
BETDAQ Promotion
   
   
   
   
   

ecogra logogambleaware logo18+logo

© Kladionice Online