Sekabet internet kladionica

Sekabet kladionica se pojavila na internetu tijekom 2015. godine i vrlo brzo se nametnula kao jedna od najzanimljivijih novih online kladionica. Kao glavna obilježja ove kladionice izdvajaju se:

  • Široka ponuda sportskog klađenja sa velikim izborom liga, natjecanja i kladišnih opcija, uključujući klađenje uživo
  • Visoki limite na sportske oklade
  • Brze novčane transakcija dostupne putem svih najvažnijih metoda plaćanja
  • Bogat paket promocija za nove i postojeće korisnike
  • Promptne isplate dobitaka
  • Brza i efikasna korisnička podrška

Iako je kladionica primarno orijentirana na veliko tursko tržište, a potpunom lokalizacijom na engleski jezik i široko međunarodno tržište, Sekabet veliku pažnu poklanja prisutnosti i na manjim lokalnim tržištima. O tomu govori lokalizacija na 12 europskih jezika među kojima su i hrvatski i srpski, činjenica zasigurno vrlo zanimljiva našim igračima.

Kladionica je za uslugu priređivanje internet klađenja licencirana u Crnoj Gori.

Ponuda sportskog klađenja

Ponuda sportskog klađenje izuzetno je široka i uključuje više od 30 kategorija u kojima nalazimo gotovo sve sportove i natjecanja kojih se možemo dosjetiti. Jednako je bogata i razrada klađenja koja i na manje popularnim ligama i sportovima uključuje nekoliko desetaka kladišnih opcija na svaki događaj

Jedna od posebnosti Sekabeta je Asian Betting konzola koja omogućuje pregled i plasiranje oklada na Azijski hendikep i Over/Under na način uobičajen kod tzv. azijskih kladionica. Klađenje na azijski hendikep je kao i kod osnovne ponude sportskog klađenja dostupno na velik broj događaja iz nogometa, tenisa, košarke i drugih sportova, kao i na klađenje uživo. 
Zasebna konzola rezervirana je i za klađenje na konjske utrke koje je dostupno na utrke sa britanskih i drugih trkališta, a u ponudi nalazimo i utrke pasa.

Posebna pozornost posvećena je klađenju uživo dostupno na gotovo sve relevantne sportske događaje i sa bogatom razradom kladišnih opcija. Klađenje uživo uključuje i Cash In funkciju koja vam omogućuje da trenutnu okladu unovčite prije konačnog završetka utakmice.

Opcije plaćanja

Uplatu sredstava na igrački račun moguće je izvršiti sa više od 20 sredstava plaćanja koja uključuju i ona najpopularnija: Visa kartice, Skrill / Moneybookers, Neteller, Paypal, Ecopayz i Bitcoin. Minimalna uplata na račun u Sekabet kladionici je samo 5 €, a sve su uplate bez obzira na sredstvo plaćanja besplatne.

Isplata dobitaka ukoliko je moguće vrši se na sredstvo plaćanja kojim je izvršena uplata i za većinu opcija je besplatna. Ipak, na isplate na Neteller i Skrill naplaćuje se provizija od 2, odnosno 1%.

Bonusi i promocije

Kako bi privukla što više aktivnih igrača Sekabet kladionica nudi i bogat paket promocija za nove i postojeće korisnike:

  • Bonus dobrodošlice u vrijednosti 100% prve uplate do 50€
  • Bonus na prvu okladu putem mobilnog uređaja: 50% cashback do 30 €
  • 50% Bonus na kombinacijske oklade (bez obzira da li su dobitne ili ne)

Svi bonusi dostupni su svim igračima, neovisno o zemlji prebivališta, pa tako i igračima iz Hrvatske i zemalja regije.

Ostalo

Da bi se ostvarilo pravo na bonus potrebno je kontaktirati službu za korisnike putem Live Chata. Naša iskustva pokazala su se vrlo pozitivna. Kontakt se uspostavlja vrlo brzo po pozivu, a službenici s kojima smo imali priliku se dopisivati pokazali su se vrlo uslužni i upućeni u rješavanje problema. Ako niste skloni rješavanju problema live chatom kontakt je moguće ostvariti i putem email obrasca.

Za igrače koje interesiraju i drugi kladiteljski proizvodi možemo reći da Sekabet uistinu predstavlja sveobuhvatno rješenje jer u ponudi osim sportskog klađenja imaju i Poker, Slotove, Live Casino, Igre (Games), Bingo pa čak i Binary Options

Za još više informacija i otvaranje kladiteljskog računa posjetite Sekabet kladionicu

   
BETDAQ Promotion
   
   
   
   
   

 

   

ecogra logogambleaware logo18+logo

© Kladionice Online