Betfair Exchange i online kladionica

Betfair bonus 5_stars
URL:
www.betfair.com
Format koeficijenata:
EU, GB, USA
Valute:
EUR, USD, GBP + 7
Minimalna oklada:
2 eura
Jezici:
ENG, D, ITA, ESP, + 12

Betfair je jedna od najpoznatijih online kladionica današnjice, koja ustvari i nije klasična sportska kladionica. Betfair je svoju slavu ponajprije stekao kao tzv. Exchange kladionica ili Burza koeficijenata, nastala 1999. godine, te se do danas razvo u vodeću kladioničku burzu na svijetu. U odnosu na klasične online kladionice razlike su bitne. Na Betfair burzi ne kladite se na unaprijed postavljeni tečaj kladionice već se kladite protiv drugih registriranih korisnika na Betfair-u. Zahvaljujući tome tečajevi su uglavnom viši nego u drugim kladionicama, a i mogućnosti klađenja su znatno veće.

Najzanimljivija stvar kod Betfaira je što se ovdje možete kladiti s jedne strane da će neka utakmica završiti jednim ishodom ili da će se nešto dogoditi (BACK), a sdruge strane možete se kladiti i da događaj neće završiti nekim ishodom ili da se neće dogoditi (LAY). Na primjer samo se na burzi koeficijenata na jednostavan način možete kladiti da utakmica neće završiti sa 2:2. Princip i pravila klađenja na Betfairu nešto su složenija te smo ih obradili u zasebnom tutorijalu za klađenje na Betfair exchangeu.

Ako ipak više preferirate klasično klađenje na Betfairu Sportsbooku možete i to. Radi se o zasebnom Betfairovom proizvodu koji nudi mogućnost klasičnog klađenja na unaprijed postavljene tečajeve. U obje varijante Betfair nudi široku paletu opcija za sportsko klađenje kao i druge kategorije poput financija, televizije i politike. Za klađenje na exchangeu ili klasičnoj kladionici koristite isti novčanik, koji vrijedi i za ostale betfairove proizvode, poput casina, igara (games), binga, pokera i dr.

Uplata i isplata

Betfair ima složen sustav plaćanja u kojem raspoložive opcije i iznos naknade ovise o državi boravišta igrača. Isplata se vrši najprije na sredstvo plaćanja kojim je izvršena uplata do iznosa uplate, a tek zatim je moguća isplata na neko drugo sredstvo plaćanja. Dostupne opcije i maksimalne iznose isplata po sredstvima plaćanja možete u svakom trenutku vidjeti na stranicama vašeg računa (My Account).
Također zbog zakonskih ograničenja u Australiji svaki korisnik ima dva računa (wallet-a). Jedan za normalno klađenje i jedan za klađenje na događaje u Australiji. Sredstva se mogu premještati između dva računa, ali se uplata i isplata može vršiti samo preko glavnog računa (za normalno klađenje). Prije nego što je moguće vratiti sredstva sa australijskog na glavni račun potrebno je proći proceduru potvrde identiteta.
U tablici možete naći sažetak glavnih opcija plaćanja za korisnike iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Ponuda

Betfair ima izuzetno bogatu ponudu oklada kako bo broju sportova i događaja, tako i po broju opcija. Na sve se možete kladiti u BACK i LAY opciji. Iako je ovak oblik klađenja u srži namijenjen pojedinačnom klađenju Betfair ima u ponudi i klađenje na kombinacijske oklade. Ove ćete oklade naći pod nazivom Multiples.
Prednost Betfaira naročito dolazi do izražaja pri klađenju uživo te je i ponuda oklada uživo zahvaljujući velikom broju korisnika bez premca u bilo kojoj kategoriji kladionica.

Betfair Sportsbook 100% bonus do 100€

Za nove igrače iz Hrvatske Betfair je pripremio odličan bonus u klasičnoj kladionici do čak 100€ s kojim možete isprobati sve što nude Betfair exchange i onlibne kladionica. Da bi dobili bonus registrirajte se preko linka na Betfair Sportsbook, vodeći računa da prilikom registracije upišete važeći promo kod, (automatski se upisuje ako slijedite link). Bonus od 100% će vam se automatski pripisati nakon prve uplate od najmanje 10€, a da bi izvršili isplatu potrebno je ispuniti rollover uvjete.
Prije nego uplatite sredstva i prihvatite bonus pažljivo pročitajte pravila i uvjete bonusa!

Korisnička podrška

Korisnička podrška dostupna je putem emaila i live chata na engleskom jeziku, svakog dana 24 sata dnevno, i pomoći će vam riješiti sve eventualne probleme koji vam se mogu pojaviti prilikom korištenja nekog od Betfair proizvoda.

   
BETDAQ Promotion
   
   
   
   
   

ecogra logogambleaware logo18+logo

© Kladionice Online