12 Bet

12bet 4_stars
URL:
www.12bet.com
Format koeficijenata:
EU
Valute:
EUR, USD, GBP +6
Minimalna oklada:
1 euro
Jezici: ENG, ESP +4

12Bet jedna je od najpoznatijih kladionica specijalista za azijski hendikep, fokusirana primarna na europsko i azijsko tržište. Kladionicom upravlja kompanija Pacific Sea Invests SA sa sjedištem u Filipinima gdje je kladionica i licencirana. Za razliku od većine kladionica 12Bet ne nudi ostale zabavne sadržaje poput casina, zabavnih igara ili pokera već je isključivo orijentirana na sportsko klađenje gdje joj je glavna obilježje kvaliteta, a ne kvantiteta.
Ako vas interesiraju ponajbolji tečajevi u opticaju i oklade uživo 12Bet je svakako kladionica za vas. 12Bet je sponzor španjolskog nogometnog kluba Seville.

Uplata i isplata

12Bet je jedna od rijetkih kladionica na koju nije moguće izvršiti uplatu kreditnom karticom. Ipak uplata, kao i isplata je moguća putem najpopularnijih internet servisa Moneybookersa i Netellera, a sve su isplate besplatne.

Sredstvo plaćanja Uplata Isplata Naknade
Moneybookers 20 eura 50 eura Bez naknade
Neteller 20 eura 50 eura Bez naknade
Bankovna doznaka 20 eura 50 eura Bez naknade

Ponuda

12Bet je specijalist za azijski hendikep što rezultira vrlo dobrom nogometnom ponudom i odličnim tečajevima na hendikep i over/under. Ostali sportovi su također zastupljeni ali uglavnom s hendikep i total okladama, gdje međutim također nude vrlo dobre kvote.
Ponuda oklada uživo također je izuzetno bogata na nogometne susrete s velikim brojem susreta, a u ponudi Obratite pažnju da su kod 12Bet kao i kod drugih specijalista za azijski hendikep tečajevi na jedan te isti ishod (naprimjer pobjedu domaćeg tima) često različiti zavisno da li se nalaze u ponudi oklade na ishod ili oklade azijskog hendikepa -0,5. Vrlo često je tečaj na azijskom hendikepu znatno bolji. Kladionice poput 12Bet nagrađuju vas ako se kladite na azisjki hendikep.
Zapamtite da je kod nogometnih susreta azijski hendikep -0,5 jednak pobjedi, dok je hendikep +0,5 jednak dvostrukoj šansi 1X ili X2 i da su koeficijenti često vrlo povoljniji nego što ih možete naći kod drugih kladionica.

Tenis Pravilo: Oklada na pobjednika susreta smatrat će se važećom samo ako se odigra cijeli susret.

> Potpuna pravila

Claim Bonus Now

Bonusi i promocije

Ako pri registraciji unesete bonus kod ONE213 Bet12 će vam pri prvoj uplati automatski dodijeliti bonus od 20 posto do maksimalnog iznosa od 225 eura.
Prije mogućnosti isplate bonus iznos depozita i bonusa morati ćete uložiti najmanje 10 puta na oklade u kladionici sa minimalnim tečajem 1,50 u roku od 90 dana. Za bonus od 100 eura trebali bi znači položiti 500 eura, a prije isplate okladiti se za najmanje 6.000 eura.

Bonus vrijedi za uplate putem Moneybookersa i Netellera

Korisnička podrška

  • E-mail - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Live chat - na engleskom jeziku
   
BETDAQ Promotion
   
   
   
   
   

ecogra logogambleaware logo18+logo

© Kladionice Online