10 Bet

10Bet 3_stars
URL:
www.10bet.com
Format koeficijenata:
EU, USA, GB
Valute:
EUR, GBP, USD +12
Minimalna oklada:
1,00 EUR
Jezici:
HR, ENG, D,  ITA +16

10Bet kladionica osnovana je 2003 godine sa sjedištem u Londonu i posjeduje britansku licencu za organiziranje igara na sreću. Svoje usluge pružaju korisnicima iz više od 90 zemalja na 22 jezika među kojima je i hrvatski. Iako je kladionica upravljana i licencirana u Velikoj Britaniji ne radi se o klasičnoj britanskoj kladionici o čemu svjedoče i izostanak, u Engleskoj obaveznih, konjskih utrka iz ponude kladionice. Radi se o kladionici orijentiranoj na šire europsko i svjetsko tržište čiji je glavni adut vrlo dobra ponuda, kako po broju oklada tako i po vrijednosti kvota, dok su glavni nedostak komplicirani sustav plaćanja koji uključuje naknade za korisnike.
Nedavno je 10bet izvršio redizajn svojih stranica i prezentacije ponude čime ih je učinio znatno jednostavnijim i pristupačnijim svojim korisnicima.
10bet u svojoj ponudi ima i Totopot, neku vrstu sportske prognoze gdje se korisnici prognozirajući ishode natječu za bogati Jackpot. Garantirani iznos Jackpota iznosi čak 50.000 eura.
Kod nas relativno nepoznata kladionica našim bi korisnicima trebala biti zanimljiva i zbog lokalizacije na hrvatski jezik. Ne baš potpune, ali ipak značajne za korisnike koji se slabo služe svjetskim jezicima.

Uplata i isplata

10Bet nudi brojne opcije uplate i isplate kao što su kreditna kartica, Moneybookers, Neteller, Paysafecard i druge. Na žalost ne baš po najpovoljnijim uvjetima te se tako na uplatu kreditnom karticom naplaćuje naknada od 0 - 2 posto. Ostale pcije uplate su besplatne, ali se na sve isplate naplaćuje određena provizija.
Minimalne iznose uplate i isplate, te iznos naknade možete naći u donjoj tablici.

Sredstvo plaćanja Uplata Isplata Naknade
Kreditna kartica 10 eura 100 eura 0-2% na uplatu. Isplata: 5 eura.
Moneybookers 10 eura 10 eura Isplata: 1 euro
Neteller 10 eura 10 ure Isplata: 1 euro
Paysafecard 10 eura Nije moguća Bez naknade
Bankovna doznaka 30 eura 500 eura Isplata: 6 eura

10bet 468x60

Ponuda

10Bet u svojoj kladišnoj ponudi nudi velik izbor sportova s pristojnim brojem kladišnih opcija. Isplata dobitka na nogomet i najpopularnije sportove iznosi 95-96 posto što znači da su vrijednosti koeficijenata uglavnom prosječne ili malo iznad prosjeka.
Iako se 10Bet ne smatra hendikep specijalistom ponajbolje oklade nudi upravo na azijski hendikep i broj golova.
U ponudi su naravno i oklade uživo, čija je ponuda u zadnje vrijeme znatno poboljšana.

Tenis Pravilo: Oklada na pobjednika susreta smatrati će se važećom samo ako se odigra cijeli susret.

Bonusi i promocije

Iznos bonus za nove korisnike na 10bet kladionici ovisi o državi prebivališta novog korisnika, zavisno od čega je pri registraciji potrebno upisati odgovarajući bonus kod.

Trenutne bonus uvjete i odgovarajuće bonus kodove potražite OVDJE

Postojećim članova 10bet učestalo nudi promotivne akcije u obliku bonus na ponovnu uplatu, obično u vrijednosti 10 - 30 posto iznosa uplate. O ovim promocijama redovito izvještavamo u našem forumu.

Ostali sadržaji

  • Totopot - 50.000 eura garantirani Jackpot.
  • 10Bet Casino - 100% bonus na prvu uplatu do iznosa od 500 eura 
  • 10Bet Poker - 100% bonus na prvu uplatu do iznosa od 900 eura
  • 10Bet Games / Zabavne igre - 100% bonus na prvu uplatu do iznosa od 100 eura

Korisnička podrška

  • E-mail: Kontakt obrazac na stranicama, odgovor stiže na Vaš email
  • Korisnička služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - na engleskom jeziku
  • Telefon: 0044(0)845-658-6010 - na engleskom jeziku
   
   
   
   
   
   

ecogra logogambleaware logo18+logo

© Kladionice Online