bogof_bingoBogof Bingo

BOGOF je skraćenica od izraza Buy One Get One Free što znači kupi jedan da dobiješ jedan besplatan i kod binga se odnosi na situaciju gdje kod kupnje bingo kartica na svaku kupljenu igrač dobija jednu besplatnu karticu. Ovo je jedna od najpopularnijih značajki online binga i gotovo da nema bingo kuće koja u svojoj ponudi nema neki oblik BOGOF promocije.
Obično se u određenim bingo sobama i u određeno vrijeme mogu kupovati bingo kartice po BOGOF načelu. Također, vrlo često u pojedinim sobama nude se BOGOF igre u određenim vremenskim razmacima, naprimjer svaka 5. igra ili slične. Neke pak bingo kuće, poput William Hill Binga, imaju stalne BOGOF sobe u kojima se kartice po BOGOF načelu nude cijelo vrijeme.

Važno je napomenuti da je vrijednost nagrade, kod igara sa mogućnošću kupnje kartica po BOGOF načelu jednaka kao i kada te mogućnosti ne bi bilo, što znači da u ovim slučajevima igrač može kupiti kartice u pola cijene i još uvijek dobiti očekivanu nagradu. Zbog ove je činjenice ova promocija izuzetno popularna među bingo igračima, i svakao na nju treba obratiti pažnju pri izboru bingo igre.
Mogućnost igranja BOGOF binga obično je navedena na promocijskim stranicama bingo kuće.

   
Bingo
   
   

ecogra logogambleaware logo18+logo

© Kladionice Online