Bonusi za nove korisnike

Bonusi za nove korisnike ili bonusi pri registraciji najčešći su oblik financijskih pogodnosti za online kladioničare. Iznos bonusa varira od 10 do nekoliko stotina eura pri čemu je iznos bonusa obično vezan uz iznos prve uplate. Kod europskih i australskih kladionica obično se radi o maksimalnim iznosima do 100 eura pri čemu bonus iznosi 50 ili 100 posto prve uplate. Kod azijskih i kladionica namijenjenih američkom tržištu iznosi maksimalnog bonusa ponekad iznose nekoliko stotina eura ili dolara, a sam bonus obično čini 10 -30 posto uplate tj. radi se o velikim bonusima na velike iznose prve uplate.

Pravo na bonus pri registraciji obično se ostvaruje automatski nakon prve uplate. Kod nekih kladionica potrebno je upisati promo kod u odgovarajuće polje u obrascu prijave, dok neke traže da im se pošalje zahtijev za bonus putem e-maila. Iznos bonusa se zatim pridodaje vašem postojećem stanju računa i raspoloživ je za klađenje. Upute o načinu ostvarivanja prava na bonus obično se nalaze na stranicama kladionice i potrebno ih je pažljivo pročitati. Naročito zbog činjenice da ova vrst bonusa redovito dolazi uz ograničenje prava raspologanja sredstvima na računu tj. isplate do ispunjavanja određenih uvjeta (Bonus release requirements). Navedeni uvjeti u pravilu su navedeni u prije spomenutim uputama i najčešće dolaze u obliku određenog iznosa koji je potrebno uložiti na oklade u kladionici pri čemu se računaju samo oklade na određeni minimalni koeficijent. Iznos minimalnog koeficijenta varira od slučaja do slučaja, a najčešće se radi o koeficijentima između 1,5 i 2,0. 

Važno je napomenuti da unatoč minimalnom koeficijentu vi slobodno možete ulagati oklade i na koeficijente niže od minimalnog. Jedino se ovako uložene oklade neće uračunati u izračun iznosa potrebnog za podizanje bonusa. Iako vam se može činiti kao ograničavajući faktor ovako dobiveni bonus ipak predstavlja veliku prednost koju stječete u odnosu na kladionicu. Najbolja je taktika kladiti se kao da bonusa nema, a nakon nekog vremena skupiti ćete dovoljno oklada kojim ćete odblokirati vlastita sredstva.
Kod nekih kladionica na stranicama vašeg računa automatski ćete naći podatke o iznosu dosad uloženih sredstava, tj. iznosu koji je još potrebno uložiti do slobodnog raspolaganja sredstvima računa. Kod nekih, međutim, ti podaci vam neće biti automatski dostupni te ćete morati voditi vlastitu evidenciju, ili ćete morati uputiti upit kladionici o stanju i statusu vašeg računa u odnusu na ograničenje raspolaganja bonusom.

Pregled bonusa za nove korisnike
   
BETDAQ Promotion
   
   
   
   
   

ecogra logogambleaware logo18+logo

© Kladionice Online