Unibet kladionica - Kick Off promocija

unibet logoKladite se na Unibet kladionici i osvojite put na 2 utakmice Euro kupova po vašem izboru ili pak jednu od 1.000€ vrijednih tjednih nagrada tijekom 4 tjedna u mjesecu kolovozu.

Jeste li ikad sanjali da gledate najbolje europske momčadi u akciji uživo sa stadiona. Uz najnoviju promociju Unibet kladionice i ta želja može vam se ostvariti. Sretni dobitnik dobiti će priliku da uživo prisustvuje 2 utakmice Euro kupova po vlastitom izboru uz sve plaćene troškove, dok će dobitnik druge nagrade osvojiti put na jednu utakmicu po izboru. Igrači plasirani između 3. i 10. mjesta podijeliti će nagrade vrijedne 4.000€, a uz sve to tu su i 4 tjedne nagrade vrijedne 1.000€ svaka.

Sve što trebate učiniti da bi sudjelovali u ovoj nagradnoj igri je da se na stranicama Unibet kladionice prijavite za sudjelovanje u Unibet Kick Off promociji i da uplaćujete dobitne oklade s minimalnim ulogom već od jednog eura na bilo koju nogometnu utakmicu iz ponude sportskog klađenja. Prijavom automatski ulazite u natjecanje i osvajate bodove na osnovu kojih se ustanovljuje poredak.

Natjecanje traje 4 tjedna tijekom mjeseca kolovoza 2014. godine, počevši od 04.08.2014. Svakog tjedna ustanoviti će se poredak najuspiješnijih 100 igrača pri čemu se bodovi dodijeljuju prema sljedećoj formuli: Ulog x broj događaja na listiću x ukupni tečaj. Ako naprimjer uplatite 10 eura na dobitni listić sa 3 događaja ukupnog tečaja 5,50 osvojiti ćete 10 x 3 x 5,5 = 165 bodova.

Možete uplatiti koliko god želite oklada tijekom tjedna, ali samo ona s najvećim brojem bodova ulazi u tjedno natjecanje i određuje vašu poziciju na ljestvici. 10 najuspiješnijih igrača svakog tjedna podijeliti će nagrade u vrijednosti od 1.000€, dok prvih 100 igrača osvajaju bodove za glavno natjecanje prema poziciji na ljestvici. Po isteku 4 tjedna ustanoviti će se poredak glavnog natjecanja i 10 najuspiješnijih igrača podijeliti će glavne nagrade.

Unibet kladionica jedna je od najstarijih i najcjenjenijih online kladionica sa bogatom ponudom sportskog klađenja, uključujući klađenje uživo uz koje je moguće pratiti i brojne sportske prijenose uživo.
Ukoliko još uvijek nemate otvoren račun za internet klađenje u Unibetu ovo je odlična prilika da se pridružite tisućama zadovoljnih igrača iz cijeloga svijeta. Uz sve navedeno prilikom registracije dobiti ćete i Free bet od 15€ namijenjen novim igračima.

Za više informacija i potpune uvjete promocije posjetite Unibet kladionicu

   
   
   
   
   
   

ecogra logogambleaware logo18+logo

© Kladionice Online