ComeOn 10.000€ Mobile Mania nagradna igra

comeon logoAko se volite kladiti preko mobitela ili tableta ComeOn kladionica je pravo mjesto za vas u narednih 9 dana. Kladite se preko vašeg mobilnog uređaja od 03 do 11. svibnja 2014. i osvajajte nagradne bodove u Mobile Mania nagradnoj igri u kojoj će najuspješnijih 250 natjecatelja podijeliti nagradni fond od čak 10.000 eura. Što više bodova osvojite veća je mogućnost da osvojite prvu nagradu od 500€.

Svaka dobitna oklada s ulogom od najmanje 5€ i minimalnim tečajem od 2,0 koju uplatite u nagradnom periodu donosi vam bodove prema sljedećoj formuli:

  • single oklade = ukupni tečaj x 1
  • combo oklade = ukupni tečaj x 3

Naprimjer, ako uplatite pojedinačnu okladu s tečajem 4,0 osvojiti ćete 4 boda, dok ako uplatite kombinacijsku okladu s istim tečajem osvajate 12 bodova (4x3).

One koji se do sada nisu susreli s ComeOn kladionicom podsjećamo da se radi o vrlo kvalitetnoj internet kladionici sa širokom ponudom i dobrim tečajevima koja je na internetu prisutna već niz godina. Kao novi igrač možete dobiti i vrijedan 25€ bonus dobrodošlice, a ako izgubite vašu prvu mobilnu okladu dobiti ćete povrat uloga do 10€. Kladeći se na ComeOn kladionici sakupljate nagradne bodove koje možete zamijeniti za novčane bonuse a očekuju vas i brojne promocije i nagradne igre.

   
   
   
   
   
   

ecogra logogambleaware logo18+logo

© Kladionice Online