betrally_logoUplatite novi depozit na vaš račun u Betrally kladionici koristeći bonus kod PROOF25, i dobiti ćete bonus u vrijednosti 25% uplate do £/€25.
Ova bonus ponuda vrijedi tijekom cijelog mjeseca rujna zaključno sa 30.09.2014.

Da biste dobili bonus kvalifikacijska oklada mora biti sa minimalnim koeficijentom od 1.60, dok je za isplatu bonusa potrebno iznos depozita i bonusa uplatiti najmanje 7 puta na oklade sportskog klađenja.

Za potpune uvjete i više informacija posjetite Betrally

intertops_logoUplatite najmanje 5.000$ na Intertops kladionici na oklade američkog nogometa tijekom regularne NFL sezone sa minimalnim koeficijentom od 1.5 i dobiti ćete 500$ Free Bet na kraju sezone. Sve oklade su važeće bez obzira bile one dobitne ili gubitne.

Da biste dobili vaš Free Bet morate poslati e-mail na korisničku podršku Intertops kladionice sa subjektom: $500 NFL Free Bet, nakon završenog 17 kola NFL sezone.

Za potpune uvjete i više informacija posjetite Intertops

paddypower logoUplatite okladu na pobjednika bilo koje etape biciklističke utrke Tour de France i ostvarite povrat izgubljenog uloga do 100€ ukoliko navedenu etapu osvoji neki od francuskih biciklista

Povrat će biti isplaćen u obliku free beta i moguće ga je dobiti za svaku pojedinačnu etapu Tour de Frencea, pri čemu vrijedi samo za oklade na pobjednika etape tj. Stage Betting oklade.

Ovogodišnji Tour de France održava se od 05 - 27. 07. 2014. godine.

Ovo je samo jedna od brojnih Money Back promocija na Paddy Power kladionici. Svakog dana Paddy Power uz vrlo dobru kladišnu ponudu i odlične tečajeve nudi brojne promocije za postojeće igrače, te s pravom nosi naziv Money back specijalista.

Za više informacija o ovoj i drugim promocijama posjetite Paddy Power

unibet logoKladite se na Unibet kladionici i osvojite put na 2 utakmice Euro kupova po vašem izboru ili pak jednu od 1.000€ vrijednih tjednih nagrada tijekom 4 tjedna u mjesecu kolovozu.

Jeste li ikad sanjali da gledate najbolje europske momčadi u akciji uživo sa stadiona. Uz najnoviju promociju Unibet kladionice i ta želja može vam se ostvariti. Sretni dobitnik dobiti će priliku da uživo prisustvuje 2 utakmice Euro kupova po vlastitom izboru uz sve plaćene troškove, dok će dobitnik druge nagrade osvojiti put na jednu utakmicu po izboru. Igrači plasirani između 3. i 10. mjesta podijeliti će nagrade vrijedne 4.000€, a uz sve to tu su i 4 tjedne nagrade vrijedne 1.000€ svaka.

Sve što trebate učiniti da bi sudjelovali u ovoj nagradnoj igri je da se na stranicama Unibet kladionice prijavite za sudjelovanje u Unibet Kick Off promociji i da uplaćujete dobitne oklade s minimalnim ulogom već od jednog eura na bilo koju nogometnu utakmicu iz ponude sportskog klađenja. Prijavom automatski ulazite u natjecanje i osvajate bodove na osnovu kojih se ustanovljuje poredak.

Više o Unibet Kick Off promociji

18bet logoUplatite najmanje 10€ na Correct Score okladu, i ako dobijete 18Bet kladionica će vas nagraditi sa dodatnih 50% na vaš dobitak u obliku bonusa do 100€. Da bi dobili bonus potrebno je polati e-mail korisničkoj službi 18Beta.

Da biste isplatili bonus i dobitak potrebno je uplatiti bonus 6X.

Ova promocija vrijedi do 31.12.2014.

Za potpune uvjete posjetite 18Bet

   
   
   
   
   
   

ecogra logogambleaware logo18+logo

© Kladionice Online