Nagrađujemo nove korisnike Pinnacle kladionice

Isprobajte jednu od najboljih online kladionica na svijetu uz nagradu od 200 HRK!

Od same pojave internet klađenja Pinnacle se smatra jednom od najboljih online kladionica na svijetu. Odlični tečajevi, visoki limiti, brze isplate, te izuzetno korektan odnos prema igračima među glavnim su značajkama ove kladionice koje su uvelike pridonijele njenoj gotovo besprijekornoj reputaciji.

Nažalost, Pinnacle nema bonus dobrodošlice za nove igrače, no upravo gore navedene pogodnosti najveći su bonus koji možete dobiti otvarajući račun u Pinnacle-u. Sada imate i razlog više da to učinite. Ako otvorite novi račun u Pinnacle kladionici preko jednog od linkova na ovoj stranici i zadovoljite uvjete automatski ćete osvojite nagradu od 200 HRK u obliku Paysafecard bona.
Promocija traje do 31.12.2018. i zato požurite!

Pravila nagradne igre su jednostavna:

  1. Otvorite novi račun u Pinnacleu
  2. Uplatite najmanje 100 eura u jednom ili više depozita
  3. Uložite isti iznos na oklade iz bilo koje ponude pinnacle kladionice
  4. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sa datumom vaše registracije i točnim iznosom ukupnih uplata na:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite."> Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  5. Po provjeri vaših podataka, a najkasnije u roku od 3 dana, mi vam na vašu email adresu šaljemo Paysafecard bon od 200 HRK s kojim možete raditi štogod želite. Naprimjer, plaćati usluge na internetu ili ih pak uložiti na Pinnacle ili neku od drugih internet kladionica.
Više o Pinnacle kladionici pročitajte u našoj recenziji
Više o mogućnosti plaćanja peysafecard bonovima: https://www.paysafecard.com/hr-hr/upotreba/

Neke od internet kladionica koje primaju uplate paysafecard bonovima:

pinnacle pogodnosti

   
BETDAQ Promotion
   
   
   
   
   
   

ecogra logogambleaware logo18+logo

© Kladionice Online