bingo banner_4

Sve o Online Bingu: Bingo bonusi - Besplatni bingo - Vrste bingo igara

BETFAIR BINGO

betfair logoTeorija da bingo igraju samo stare bakice je potpuno pogrešna, a i da je točna, ako one dobivaju sve te bingo bonuse i nagrade, pitam se zašto nebi i ja? S obzirom da je Betfair jedna od boljih kladionica sa stalnim promocijama i Welcome bonusima odlučila sam provjeriti kako to funkcionira u BINGO sekciji. I mogu priznat da sam se ugodno iznenadila. Zašto? Pa prvenstveno zato jer sam sa uplatom od 10 funti digla cca 90 Eura. Kako? Neću duljiti nego pokušat na najbolji način objasnit vam kako mi je to pošlo za rukom da i vi sami dignete neke novce.

Za početak kliknete ovdje ili na gornji logo da odete na Betfairov sajt i registrirajte se. Da biste mogli uplatit neke novce najbolje je da imate otvoren Skrill račun. To je siguran način transfera novčanih sredstava i danas ako bilo šta kupujete na internetu to je globalno prihvaćen način plaćanja. Više o Skrillu možete pročitati u našem Skrill tutorijalu. Ja sam konkretno uplatila sa Skrilla na Betfair 10 funti jer toliko je potrebno da dobijete bonus. Kod tog prebacivanja morate paziti jer oni pretvaraju automatski eure u funte, pa provjerite tečaj jer je minimalni transfer 10 Eura te vam se može desiti da morate uplatiti više nego ste planirali. Najbolje je uplatiti desetak posto više od službenog tečaja. Bitna stvar za naglasit je da su me kod otvaranja računa pitali da im pošaljem skeniranu putovnicu radi verifikacije i to je to.

Sad kad ste se registrirali i uplatili 10 funti nemojte se na prvu zbuniti šarenilom sajta, vjerujte mi, sve je vrlo jednostavno. Čim uplatite tih 10 funti na ekranu vam se pojavi obavijest o bonusu. Daju vam 30 funti, 20 za Bingo i 10 za Side Games. Rollover za bingo je 4X a za igre 25X, što znači da prije nego što možete zatražiti isplatu morate odigrati bingo igara u vrijednosti 80 funti (4x20), a za igre 250 funti. Konkretno, igrajući rollover za bingo, imala sam par sitnih dobitaka i svako toliko na ekranu se pojavi free igra, ali na kraju sam ipak došla do 0. Ima bingo soba gdje listić košta 1 peni a isto tako i onih gdje su listići puno skuplji, ali onda su i jackpot nagrade puno veće. Jackpot raste kako se povećava broj igrača u sobi, pa konkretno u sobi The Big Wheel za samo 1 peni jackpot je bio preko 200 funti. S obzirom da je ekran podijeljen na dva dijela, pa je desno bingo a lijevo su igre, kad sam čekala da se izvuku bingo brojevi uplaćivala sam bonus za igre na slotove. Najbolji slotovi su oni koji imaju i jackpot pa ako izvučete kombinaciju dobijete novce i još ste u igri za jackpot. Ja sam naletila na slot The Winnings of Oz gdje je dosta lako bilo osvojiti dobitnu kombinaciju kao i na slotu George And The Dragon gdje sam svaki put kad sam osvojila dobitnu kombinaciju dobila priliku za jackpot i osvojila po 4-5 funti u samo jednom spinu. Na kraju rollovera za igre imala sam na računu 122,62 eura.

betfair bingo

Dala sam zahtjev za isplatu, međutim drugi dan stanje je i dalje bilo isto pa sam kontaktirala njihovu službu za korisnike preko live chata. Moram napomenut da su izuzetno ljubazni, javili su se nakon samo 1 minute kako sam poslala poruku. Tražili su me password i zahvalili na igranju i obavijestili da su mi novci prebačeni na glavni Betfair račun, šta možete i vidjet u gornjem desnom kutu na print screenu bingo sajta. Dala sam zahtjev za isplatu novca na Skrill i drugi dan su novci bili prebačeni. Sve u svemu, jako pozitivno iskustvo. Eto, probajte i vi, najviše šta možete izgubiti je 10 funti, a iskreno gledajući to i nisu neki novci, a možete nešto i osvojiti.

Savjeti za igranje online binga

Bingo je strahovito prihvaćena igra širom svijeta i svi bi željeli pobijediti, pa evo nekoliko savjeta koji će vas staviti u poziciju ispred drugih igrača.

  • Kao prvo najvažnije je da igrate bingo na online bingo sajtu koji je preporučen i pouzdan.
  • Uvijek treba imati na umu da je bingo samo igra i najvažnije je da se da se zabavite. Osvojiti veliku nagradu je ništa drugo do sreća.
  • Jedna od bitnih stvari je da uvijek kupite čim više listića, ali onoliko koliko ih možete kontrolirati, jer ako imate previše listića veća je šansa da vam nešto promakne.
  • Igrajte onda kada ima što manje igrača u sobi jer je tada mogućnost da osvojite nagradu veća.
  • Uvijek pročitajte sva pravila i uvjete igranja na određenom bingo sajtu prije nego uložite novce.
  • Odlučite se za one sajtove koji imaju chat room jer možete dobiti neke savjete od ostalih igrača, i družiti se sa ljudima iz cijelog svijeta.
  • Igrajte bingo za novac, jer za razliku od free binga možete doista osvojiti velike novčane nagrade.
  • Ako kontinuirano gubite prekinite igru na neko vrijeme, odmorite se, jer bingo je ipak samo igra i najvažnije od svega je da se zabavite.

Igrajte besplatni bingo!

free bingo smallIskoristite promo ponude bingo kuća i svakodnevno igrajte potpuno besplatni bingo u kojem možete osvojite vrijedne nagrade. Gotove sve bingo kuće nude barem jedan sat dnevno besplatnog binga za svoje igrače u kojima podijele nagrade vrijedne i do nekoliko stotina eura.

Više o besplatnim bingo igrama

Mrežni bingo - Bingo Linx

bingo_linxBingo Linx je jedna od najnovijih bingo novotarija zahvaljujući kojoj je moguće osvojiti bogate nagrade od nekoliko tisuća eura.
U svakoj Bingo Linx igri sretni dobitnici podijelit će garantirani jackpot koji može iznositi i 20.000£
Bingo Linx igre možete igrati svakodnevno u svim najboljim bingo kućama, obično i po nekoliko puta dnevno.

   
   
   

ecogra logogambleaware logo18+logo

© Kladionice Online