Nova Netbetova platforma za mobilno klađenje i 10€ Bonus

netbet logoPopularna francuska kladionica Netbet pokrenula je potpuno integriranu platformu namijenjenu za klađenje putem smartphone mobitela i tablet uređaja. Nova mobilna platforma sadržajem je identična internet stranicama te vam omogućuje doživljaj klađenja jednak onome na osobnom računalu. S dodatnom pogodnošću da je možete koristiti bilo kada i bilo gdje. U ponudi mobilne platforme nalazi se tako cjelokupna Netbetova kladionička ponuda uključujući klađenje uživo.

Netbetovoj mobilnoj platformi možete pristupiti putem vašeg mobilnog uređaja na adresi m.netbet.com ili tako da skenirate QR kod na promotivnim stranicama Netbet kladionice.

U čast pokretanja mobilne platforme Netbet nudi svim korisnicima bonus na prvu mobilnu okladu do 10€. Sve što trebat učiniti je logirati se na vaš Netbet račun putem mobilnog uređaja, uplatiti prvu okladu na bilo koji događaj iz Netbetove ponude s tečajem 1,60 ili višim i u roku od 24 sata bonus će biti uplaćen na vaš račun.

Ako još nemate otvoren račun u Netbet kladionici podsjećamo vas da je Netbet sljednik vjerovatno najčuvenije francuske internet kladionice Bet770. Netbet kladionicu karakterizira vrlo široka kladionička ponuda prilagođena navikama europskih igrača, uz uglavnom prosječne tečajeve i solidnu korisničku podršku. Opcije plaćanja također su vrlo široke i prilagođene svačijem ukusu i mogućnostima.
Novim korisnicima Netbet nudi i bonus dobrodošlice od 100€, a dodatno će vas razmaziti učestalim i brojnim promocijama i bonusima.

> Za više informacija posjetite Netbet

   
BETDAQ Promotion
   
   
   
   
   

ecogra logogambleaware logo18+logo

© Kladionice Online