Gamebookers i Pertybets: 2 kladionice u jednoj - Bonus do 40€

Gamebookers i Partybets kladionice dio su Bwin Party grupe, jedne od najvećih svjetskih kompanija za igre na sreću koja u vlasništvu ima i jednu od najpoznatijih kladionica - Bwin. Radi se u stvari o dvije kladionice s potpuno jednakom kladioničkom ponudom, te zajedničkom naplatnom službom.
Gamebookers kladionica poznatija je i popularnija među europskim korisnicima, dok je Partybets poznatiji među britanskim i američkim kladiteljima, s podjednako dobrom reputacijom.

Unatoč tome što se radi o praktično jednoj te istoj kladionici nema nikakvih prepreka da se otvori račun u obje kladionice i time iskoristi bonus za nove korisnike u vrijednosti 100% prvog depozita do maksimalno 20 eura koji je dostupan u obje kladionice s jednakim uvjetima bonusa, i to za korisnike iz svih europskih zemalja uključujući i zemlje regije.

 

Da bi vam se bonus pripisao na stanje računa na obje kladionice morate odigrati rollover od 120 eura na koeficijent 2.00 ili veći u roku od 30 dana. Bonus je dostupan i za uplate putem Skrill-a.
- > Gamebookers 100% Bonus do 20€                  -
> Partybets 100% Bonus do 20€

   
   
   
   
   
   

ecogra logogambleaware logo18+logo

© Kladionice Online