Betspace: 100% bonus do 75$ samo za korisnike i goste portala kladionice-online.com

betspace 75 Od 24.06. do 15.07.'13 možete se kladiti sa još više bonus novca na popularnoj kladionici Betspace koja je ekskluzivno za posjetitelje portala kladionice-online.com proširila svoju bonus ponudu. Svi novi igrači mogu dobiti 100% bonus do 75$. Uplatite novac, prilikom transfera novca na sportski račun upišite kod: SPORT75, sastavljajte svoje listiće i pobijedite sa ekstra besplatnim novcima. Bonus je dostupan isključivo preko portala kladionice-online.com. Uvjete bonus promocije pročitajte u nastavku.

Uvjeti bonusa

Betspace bonus vrijedi za nove korisnike koji uplate na Betspace kladionicu najkasnije do 15.07.2013.

Da bi se bonus pridodao računu potrebno je nakon izvršenog depozita kliknuti na "Balances & Transfer" te u polje bonus code upisati kod: SPORT75, te nakon toga napraviti transfer u kladionicu - sportsbook. Nakon toga bonus se automatski pridodaje iznosu prvog depozita.

U ispunjavanje bonus uvjeta - rollover računaju se pojedinačne ili kombinirane. Oklade "uživo" se ne zbrajaju u obrtanje - rollover. Kako bi isplata bila moguća potrebno je okrenuti iznos bonusa i depozita 6x na koeficijent 1.60 ili viši u roku do 30 dana.

Prilikom isplate iznos bonus oklade se oduzima sa računa

Ovaj bonus vrijedi za nove korisnike iz Hrvatske, BiH, CG, Slovenije, Srbije i Makedonije

   
   
   
   
   
   

ecogra logogambleaware logo18+logo

© Kladionice Online