Bet-at-Home Mobilno klađenje

betathome logoJedna od najpopularnijih internet kladionica bet-at-home uvela je dodatnu pogodnost za svoje igrače. Od sad se na bet-at-home-u možete kladiti i u pokretu preko svih popularnih smartphone mobilnih uređaja i tableta, i to na kompletnu kladioničku ponudi uključujući i klađenje uživo.

Bet-at-home mobilno klađenje omogućuje vam svakodnevno klađenje na tisuće dogođaja tijekom cijelog dana bez obzira na to gdje se nalazite, uz mogućnost instant postavljanja oklada i uz potpuni pristup vašem kladiteljskom računu. Ako već imate bet-at-home kladiteljski račun i posjedujete smartphone ili tablet sve što trebate učiniti da bi se počeli kladiti u pokretu je utipkati bet-at-home.com/mobile u preglednik vašeg uređaja, a prijaviti se možete i tako da skenirate QR kod na stranicama kladionice.

Ukoliko još nemate račun kod bet-at-home-a podsjećamo vas da u ovoj odličnoj kladionici, potpuno lokaliziranoj na hrvatski jezik i sa izuzetno širokom kladiteljskom ponudom, možete dobiti čak 100 eura bonusa kad otvorite račun. Također čekaju vas i brojne promocije za postojeće korisnike koje će vam klađenje učiniti još uzbudljivijim i zanimljivijim.

> Za više informacija posjetite bet-at-home

   
BETDAQ Promotion
   
   
   
   
   

ecogra logogambleaware logo18+logo

© Kladionice Online