Njemačka na putu u četvrtfinale

Plasman Alžira u osminu finala jedno je od većih iznenađenja prve faze svjetskog prvenstva, što je ujedno i povijesni plasman alžirske reprezentacije na svjetskim smotrama. Ipak, večeras ih u osmini finala čeka jaka Njemačka i svi, uključujući kladioničare, očekuju da nijemci ovaj susret završe laganom pobjedom i osiguraju očekivani četvrfinalni dvoboj s Francuskom. Nijemci su prvenstvo započeli odličnom predstavom i razbijanjem Portugala s 4:0, čime kao da su se svoj zadatak ispunili i u sljedeće dvije utakmice protiv Gane i SAD rutinski su osigurali prvo mjesto u jednoj od težih skupina prvenstva. Pritom su predvođeni sjajnim Mullerom postigli 7 golova, te je upravo ubojiti njemački napad ono što bi im trabalo donijeti odlučujuću prevagu u večerašnjoj utakmici.

I zaista tečajevi na pobjedu Njemačke najniži su od svih do sada odigrani utakmice osmine finala. Unibet kladionica za pobjedu Njemačke u regularnom dijelu utakmice nudi 1,33, što je trenutno i ponajbolji tečaj. Za očekivati je da će nijemci, poučeni neugodnim iskustvom iz utakmice protiv Gane, silovito krenuti od samog početka i pitanje pobijednika pokušati riješiti što ranije. S tim se slaže i većina kladionica te je na pobijedu njemačke na kraju poluvremena i na kraju utakmice ponajbolji tečaj 1,95 kojeg možete uplatiti na Coral kladionici.

Ipak ovo nam je prvenstvo do sada priredilo podosta iznenađenja, a posebno su se iskazale tzv. male momčadi koje su htijenjem i borbenošću vrlo često uspijevale nadoknaditi manjak kvalitete. 11,0 na pobijedu Alžira na William Hill kladionici mogli bi donijeti popriličnu sumu novaca dovoljno hrabrima da svoj novac uplate na momčad koju uspješno vodi Vahid Halilhodžić.

   

ecogra logogambleaware logo18+logo

© Kladionice Online