Neuvjerljiva Argentina protiv sretne Nizozemske

leo messi argentinaU drugom polufinalnom susretu Svjetskog nogometnog prvenstva sastaju se dvije momčadi koje nisu baš briljirale u dosadašnjim utakmicama. Nakon niza ne baš uvjerljivih nastupa Argentina je uz dosta sreće došla nadomak velikog cilja i finala svjetskog prvenstva. Unatoč neuvjerljivim nastupima treba ipak primjetiti da je Argentina do polufinala došla uz iskazanu veliku volju i sposobnost da ostvari rezultat. Unatoč neuvjerljivosti, rezultat u niti jednoj dosadašnjoj argentinskoj utakmici ipak nije bio u pitanju. Isto se ne bi moglo reći za nizozemce, koji su se u obje utakmice eliminacijske faze provukli uz dosta sreće.

Ne čudi stoga što većina kladionica prednost ipak daje južno američkoj momčadi. Unatoč izostanku Angela di Marie argentinci su i dalje favoriti za pobjedu u 90 minuta s tečajem od 2,50 koliko nudi Unibet kladionica. Genijalnost po mnogima najboljeg nogometaša svjeta Lea Messija, uz nedvojbene kvalitete igrača poput Lavezzija i Higauina trebala bi ipak presuditi u večerašnjem dvoboju. Messi do sada nije možda briljirao, ali se njegov doprinos argentinskoj igri i rezultatu do sada pokazao presudan i nedvojben.

Nizozemci, su nakon odličnog starta i velike pobjede nad Španjolskom iznenada izbili među glavne favorite natjecanja. Međutim, već su u sljedećem dvoboju protiv Australije pokazali određene slabosti, koje su se naročito iskazale u utakmicama protiv Meksika i Kostarike, koje su dobili uz veliku dozu sreće. Njihova igra uvelike ovisi o raspoloživosti nihovog najboljeg igrača Arjena Robbena. Ukoliko argentinci uspiju zaustaviti Bayernovu zvijezdu teško je očekivati da Nizozemska može do pbjede za koju čuvena Pinnacle kladionica daje solidan tečaj 3,34

   

ecogra logogambleaware logo18+logo

© Kladionice Online