Može li Messi odvesti Argentinu  u četvrfinale

Švicarskih 7 postignutih golova u dosadašnjem tijeku natjecanja nagovještaj su da bi se Argentina mogla susresti s najopasnijim protivnikom do sada. Južnoamerička momčad jedna je od najvećih kandidata za naslov svjetskog prvaka i tu će poziciju zasigurno učvrstiti uspiju li večeras preskočiti švicarce. Unatoč pomalo neuvjerljivim nastupima u dosadašnjim utakmicama u kojima su zabilježili uglavnom minimalne pobjede Argentina i ovu utakmicu ulazi kao čvrsti favorit.

Unibet kladionica tako nudi 1,57 da će Argentina do pobjede doći već u regularnom dijelu utakmice, pri čemu bi važnu ulogu ponovno trebao odigrati Lionel Messi. Messi je pogađao u sve 3 dosadašnje utakmice, i mnogi očekuju da će i večeras pronaći put do protivničke mreže. Unibet i ovdje prednjači s tečajem 1,79 na okladu da će Messi zabiti gol u večerašnem okršaju. Pri tome u prilog mu ide činjenica da su švicarci u prve 3 utakmice primili čak 6 golova.

Jučerašnje utakmice još su jednom pokazale da na ovom prvenstvu nema slabih momčadi, i to itekako vrijedi i za švicarce. Unatoč visokom 5:2 porazu od Francuske i u tom su meču pokazali zavidnu želju za pobjedom, a njihove pobjede protiv Ekvadora i posebno 3:0 protiv Hondurasa govore o značajnom napadačkom potencijalu momčadi. Xeridan Shaqiri, zvijezda minhenskog Bayerna, koji je postigao hatrick protiv Hondurasa trebao bi biti najveća prijetnja ne baš uvjerljivoj argentinskoj obrani i tečaj od 5,0 na William Hill kladionici čini nam se kao vrlo dobra prilika. Sve u svemu švicarske šanse nisu tako malo i lovci na iznenađenja mogli bi se lako odlučiti za 4,90 koliko Betfair exchange nudi na okladu da će švicarci večeras uništiti argentinske snove. 

   

ecogra logogambleaware logo18+logo

© Kladionice Online