Sigurnost internet klađenja

Kada se spomenu internet i novci ljudi su u ovim krajevima vrlo skeptični. Kultura kupovanja preko interneta kod nas je još uvijek vrlo niska i nije baš uobičajeno da se daju brojevi kreditnih kartica nepoznatim ljudima samo tako. Da ovise samo o kladiteljima s Balkana internet kladionice bi vjerojatno odavno propale. Srećom, one ipak ne ovise o našim sunarodnjacima, a u razvijenom svijetu postoje instituti zakona i pravila koji ljudima olakšavaju život i omogućuju da novac nesmetano kola. Svugdje, pa i na internetu.

Što se tiče sigurnosti podataka s kreditnih kartica i novca u vašoj banci možete mirno spavati. Sve renomirane kladionice kojima je stalo do njihovih korisnika i vlastitog bussinesa koriste metode zaštite podataka i tzv. sigurne servere za vršenje uplata i isplata. Vjerojatnost da vam netko skine s vaše kartice više novca nego što ste vi željeli gotovo je nikakva. Kada govorimo o sigurnosti klađenja preko interneta ovo uopće nije u pitanju.

Ono o čemu trebate voditi računa je gdje se kladite. Živimo u nesigurnom svijetu u kojem postoje pravila tržišnog natjecanja. Mnoga su velika poduzeća i brandovi, ili pak čuveni pojedinci bankrotirali, pa je normalno da se to može dogoditi i kladionici. Ono što vas interesira je sigurnost vaših sredstava.
U Europi da bi neka kladionica mogla poslovati mora imati licencu za klađenje i odobrenje nadležnih tijela. Zavisno od pojedine države pravila koja neka kladionica mora zadovoljavati da bi dobila licencu razlikuju se. Zato pri odluci da provjerite novce nekoj o kladionica dobro je informirati se gdje je koja kladionica licencirana, a i podatak o sjedištu kladionice važan je faktor. Svakako izbjegavajte kladionice za koje ne možete utvrditi gdje su licencirane.

Postoje loše kladionice, postoje također kladionice koje su osuđene na propast, a postoje, nažalost, u svijetu i prevarantske kladionice. Na ovim stranicama nećemo promicati niti jednu od kladionica koje pripadaju jednoj od navedenih skupina. Dapače, upozoravati ćemo vas na kladionice u koje nije baš pametno da ulažete svoje novce. Važno je znati zbog čega neka kladionica spada u neku od navedenih skupina i znati kako prepoznati kladionicu u kojoj su mogući problemi.

Ako je neka kladionica zbog nekog razloga loša to samo po sebi ne znači da ćete tamo imati problema. Radi se naprosto o tome da postoji mogućnost da se kladionica nađe u problemima i da dođe u situaciju da vam nije u mogućnosti isplatiti sredstva s računa. Za vas je najpametnije da takve kladionice izbjegavate. Broj kladionica na internetu je velik i nema potrebe da nepotrebno riskirate.
Loše i potencijalno problematične kladionice su one koje prije svega imaju mali broj klijenata. Zbog zakona velikih brojeva vrlo na osnovu kojeg kladionički biznis i funkcionira kladionica koja nema dovoljan broj klijenata izložena je mogućnosti kraha zbog malog priljeva kapitala koji ne može kompenzirati eventualne velike gubitke.
Preporučujemo vam stoga da izbjegavate nepoznate i sasvim nove kladionice ili bar one za koje se ne može jasno utvrditi s kojim kapitalom raspolažu.

Kladionice koje su osuđene na propast su one koje nude previše povoljne tečajeve ili previsoke bonuse. Postoji primjer kladionice koja je propala nakon što je novim igračima nudila bonus od 100% do 500 eura. Neko vrijeme je sve funkcioniralo u redu, ali radilo se ipak o velikoj prednosti za kladitelje. 500 eura ipak nije lako izgubiti.
Kladionice svoju dobit izvlače iz zakona vjerojatnosti i marže na koeficijente koju nude. Nerazumno visoki koeficijenti koji daleko odskaču od konkurencije nisu baš garancija dugoročnog uspjeha. Nikad ne vjerujte nečemu što zvuči predobro da bi bilo istinito.

Nažalost, na svijetu postoje i prevarantske kladionice. Izgledaju jednako kao i sve druge, imaju email podršku, čak i live chat i telefone na koje se javljaju stvarni ljudi. Jedina je razlika u tome što će na sve moguće načine izbjegavati da vam isplate novce ili će vam poništiti važeće oklade. Naravno dobitne.
Na sreću internet je izuzetno demokratičan medij u kojem se informacije razmjenjuju u realnom vremenu. Danas postoji nekoliko mjesta na kojima možete naći ocjene kvalitete kladionica i spiskove prevarantskih i problematičnih kladionica, tzv. crne liste. Jedan od najcjenjenijih sajtova koje ocjenjuje kladionice i sastavlja crne liste je Sportsbook Review. Naš je savjet da prije uplate provjerite rejting kladionice i nikako ne ulažete u kladionice ocjenjene sa E i F.

Danas na svijetu praktično ništa nije sigurno. Ipak, pokušajte se pridržavati ovdje navedenih savjeta i vjerujemo da će vaša avantura s online klađenjem teći uspješno i sigurno.

   
BETDAQ Promotion
   
   
   
   
   

ecogra logogambleaware logo18+logo

© Kladionice Online