Stan James

stanjames 4_stars
URL:
www.stanjames.com
Format koeficijenata:
EU, GB, USA
Valute:
EUR, USD, GBP, RSD
Minimalna oklada:
0,01 eura
Jezici:
ENG, FRA, ESP + 3

Stan James kladionicu osnovao je 1973. godine engleski kladioničar Steve Fisher, dok je danas na čelu ove obiteljske tvrtke njegov sin Peter. Za razliku od većine poznatih engleskih kladionica Stan James ima vrlo malo kladionica u samoj Velikoj Britaniji, već je uglavnom orijentirana na internet i telefonsko klađenje. Internet kladionica licencirana je na Gibraltaru gdje se danas nalazi i sjedište tvrtke.
Kao i sve britanske kladionice Stan James je pouzdan partner svakom igraču uz već standardne odlike koje uključuju preglednu i široku ponudu, brze isplate dobitaka i odličnu korisničku podršku.

Uplata i isplata

Na Stan James sredstva možete uplatiti svim standarnim načinima plaćanja i to iznose već od 1 eura i bez ikakve naknade. Isplate na karticu moguće su samo za vlasnike kartica izdatih u Velikoj Britaniji. Ako uplatite novce kreditnom karticom ili Paysafecardom dobici će vam se isplatiti bankovnom doznakom. U tom slučaju vjerovatno ćete morati izvršiti autentifikaciju računa slanjem osobnih dokumenata. Ukoliko uplaćujete i isplaćujete putem Moneybookersa i Netellera ne morate izvršiti autentifikaciju računa.

Sredstvo plaćanja Uplata Isplata Naknade
Kreditna kartica 1 euro Nije moguća Bez naknade
Moneybookers 1 euro 10 eura Bez naknade
Neteller 1 euro 10 eura Bez naknade
Paysafecard 1 euro Nije moguća Bez naknade
Bankovna doznaka 1 euro 100 GBP Bez naknade

Ponuda

Uz standardnu ponudu namijenjenu britanskom tržištu u Stan Jamesu možete se kladiti i na neke nebritanske sportove poput rukometa, odbojke i stolnog tenisa. Tu su i brojne nesportske oklade na političke i društvene (uglavnom britanske) događaje. Tečajevi su dobri, nešto povoljniji na ekipu koja se samtra autsajderom.
U Stan Jamesu naročito su ponosni na svoju ponudu oklada uživo (In Running) koja je vrlo bogata, naročito nogometna.

Tenis Pravilo: Oklada na pobjednika susreta smatrati će se važećom samo ako se odigra cijeli susret.

Bonusi i promocije

Stan James igračima iz određenih zemalja poklanja besplatnu okladu od 10 britanskih funti nakon što u kladionici uplate prvu okladu jednakog iznosa na koeficijent 2,0 (evens) ili viši. Nažalost ovu promociju mogu dobiti samo igrači iz Velike Britanije, Irske, Izraela, Grčke, Španjolske, Belgije, Kanade, Arapskih Emirata, Monaka, Nizozemske, Južne Afrike i Cipra. U prošlosti ova je ponuda vrijedila za sve igrače, te se nadamo da će Stan James u skoroj budućnosti promijeniti uvjete ove ponude.

Ostali sadržaji

  • Stan James Casino -100 GBP bonus za nove korisnike
  • Stan James Poker
  • Stan James Game

Korisnička podrška

Korisnička podrška Stan Jamesa vrlo je brza i na raspolaganju svim korisnicima 24 sata svih 7 dana u tjednu

  • Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Live Chat: 24/7 na engleskom jeziku
  • Telefon: +800 1124 1124 - na engleskom jeziku
   
BETDAQ Promotion
   
   
   
   
   

ecogra logogambleaware logo18+logo

© Kladionice Online