188Bet

188bet 4_stars
URL:
www.188bet.com
Format koeficijenata:
EU
Valute:
EUR, USD, GBP
Minimalna oklada:
1 euro
Jezici: ENG

188Bet je jedna od najpoznatijih azijskih kladionica. Osnovana 2006. godine kladionica je licencirana na Otoku Man (Isle of Man), teritoriju s posebnim statusom unutar Ujedinjenog kraljevstva, gdje se nalazi i sjedište kompanije. Financijska sredstva kladionice, tj. polozi i dobici korisnika drže se na posebnom računu Škotske kraljevske banke što ih čini posebno sigurnima. 
Primarno orijentirana na europsko i tržište jugoistočne azije 188Bet je specijalist za azijski hendikep i nogometne oklade uživo, gdje nudi jednu od najbogatijih i najboljih ponuda s postotkom isplate na azijski hendikep od čak 98,50 posto. Iako za razliku od ostalih kladionica ima nešto siromašniju ukupnu ponudu ako se volite kladiti na azijski hendikep ili na nogomet općenito zbog izuzetne ponude svakako trebate provjeriti što vam nudi 188bet.

Uplata i isplata

Sredstvo plaćanja Uplata Isplata Naknade
Kreditna kartica 20 eura Nije moguća Bez naknade
Moneybookers 10 eura 10 eura Bez naknade
Neteller 10 eura 10 eura Bez naknade
Bankovna doznaka 50 eura 100 eura Bez naknade

Prilikom uplate putem Moneybookersa može vam se dogoditi problem sa unosom znaka za email (@) u obrazac za uplatu. Da bi znak uopće mogli upisati morate koristiti engleski jezik kao ulazni jezik tipkovnice. Ukoliko koristite hrvatski ili neki drugi jezik nećete moći unijeti znak. Da bi dakle izvršili uplatu potrebno je privremeno u Control Panelu (Upravljačkoj ploči) promijeniti jezik ulaza na engleski. To možete učiniti u kategoriji Regional and Language Options (Regionalne i  jezične mogućnosti). Vlasnici Windows XP sustava grafički prikaz promjene postavki tipkovnice mogu pogledati OVDJE.
Nakon što ste jezik ulaza promijenili na engleski email znak možete upisati pritiskom na tipku SHIFT i tipku 2. Po završetku vratite postavke na jezik koji inače koristite. Između dvije promijene ulaznog jezika nije potrebno restartati računalo.

Ponuda

Kao što je rečeno u uvodu 188Bet ima odličnu nogometnu ponudu, naročito ako vas zanimaju dobre kvote na osnovne opcije. Ostali sportovi su također zastupljeni ali uglavnom s hendikep i total okladama, gdje se međutim također nude odlične kvote.
Ponuda oklada uživo na nogometne susrete naprosto impresionira brojem događaja pa se tako možete kladiti, naprimjer, čak i na sirijsku juniorsku nogometnu ligu. Kvote su, normalno, iznadprosječne.

Tenis Pravilo: Oklada na pobjednika susreta smatra se važećom samo ako je odigran cijeli meč.

188BET free Bet

Bonusi i promocije

188Bet trenutno nudi signup bonus samo za korisnike iz Velike Britanije i određenih azijskih zemalja.
Postojećim korisnicima povremeno znaju ponuditi uvjetne bonuse ili besplatne oklade. 

Ostali sadržaji

  • 188 Bet Casino

Korisnička podrška

  • Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Telefon: +442032869991 - 24h dnevno na engleskom jeziku
   
   

ecogra logogambleaware logo18+logo

© Kladionice Online