Francuska : Njemačka - Veliki europski okršaj

Didier Deschamps i njegova ekipa sa velikim samopouzdanjem ulaze u današnju utakmicu uvjereni da su u stanju dohvatiti prvo polufinalno mjesto preko favorizirane Njemačke. Dosadašnji nastupi francuske reprezentacije jedno su od najugodnijih iznenađenja ovogodišnjeg prvenstva, naročito ako uzmemo u obzir fijasko na zadnjem prvenstvu i neuvjerljiv nastup u kvalifikacijama, koji je umalo kulminirao ispadanjem od Ukrajine. Unatoč izostanku njihovog ponajboljeg igrača Francka Riberyja, francuzi su u prilici sanjati ponavljanjeg povijesnog uspjeha iz 1998. godine, i to s pravom.

Njemačka je unatoč solidnim nastupima do sada pokazala određenu dozu ranjivosti, posebno u utakmicama protiv afrčkih akipa Gane i Alžira, kojeg su svladali tek u produžecima. Istodobno su ipak pokazali naznake starog njemačkog mentaliteta koji pobjeđuje i kada im sve ne ide najbolje, i to bi mogla biti i najveća njihova prednost u ovoj utakmici.

Sve su naznake da nas na legendarnoj Maracani očekuje veliki i uzbudljiv meč dvije velike europske nacije. Stanje na kladionicama je gotovo u potpunosti ujednačeno, pa dok kladioničari daju malu prednost nijemcima poput Bwin kladionice koja nudi 2,80 na njemačku pobjedu, šanse francuske procjenjuju se na gotovo identičnih 2,88 kod Betfred kladionice. Velika važnost utakmice mogla bi nametnuti opreznu igru s obje strane, što bi moglo rezultirati malim brojem golova. S time se slaže većina kladionica, pa ponajbolji tečaj na manje od 2,5 gola nalazimo na Unibet kladionici koja na tu opciju nudi 1,70

   

ecogra logogambleaware logo18+logo

© Kladionice Online