redstarRedstar 50% Bonus do 50$

Redstarsport kladionica osnovana je 2005. godine, vlasništvu je velike licencirane i registriane kompanije Redstarpoker Entertainment koja je fokusirana na poker igrače istočne Europe, uz Redstar posjeduju još nekoliko kladionica. Nove igrače u sportskoj kladionici će Redstar počastiti 100% Bonusom do 25$. Isplate igračima su uredne, korisnička podrška je dobra (email, live chat i telefon), sportska ponuda je raznolika a najbolje koeficijente može se pronaći na US sportovima. Uz sportski bonus za nove kazino i poker igrače u ponudi su odlični bonusi dobrodošlice.

Uvjeti bonusa

  • Potrebno je napraviti depozit na Redstarpoker.
  • Za bonus u iznosu do 50$ potrebno je prilikom novčanog transfera iz Redstarpoker računa na Redstar sportski račun upisati promo bonus kod: REDSTAR
  • Iznos bonusa će se automatski pridodati vašem računu nakon što iznos depozita bude uplaćen 1x na sportsku-e oklade (osim oklade na azijski-hendikep te oklade over/under) na koeficijent ne manji od 2.00.
  • U ispunjavanje bonus uvjeta - rollover računaju se sve pojedinačne i kombo oklade uključujući oklade u živo osim oklada na azijski hendikep i oklade under - over. Kako bi isplata bila moguća potrebno je okrenuti iznos depozita i bonusa 15 puta na koeficijent 2.00 ili viš.
uzmi bonussr yesslo yesmk yesmn yesbih yescro yes
   
BETDAQ Promotion
   
   
   
   
   

ecogra logogambleaware logo18+logo

© Kladionice Online