lsbet NOVO - Lsbet 50% bonus za nove korisnike do 120 eura

Lsbet je prisutna na internetu nekoliko godina i sestrinska je kladionica popularne Offsidebet kladinice. Platforma je registrirana i licencirana u Curacau.
Lsbet je fokusirana na igrače iz 20-tak zemalja te istima pruža ponudu sportskog klađenja, igranja pokera te kazino i ostalih igara. Navigacija po stranici je odlična, suport je moguće kontaktirati putem live chata ili email-a. Metode uplata i isplata su raznovrsne a od popularnih internet novčanika moguće je uplatiti i isplatiti preko Skrill-a ili Neteller-a.

Uvjeti bonusa

  • Za dobivanje bonusa potrebno je uplatiti min. 20€, nakon napravljenog depozita potrebno je iznos depozita uplatiti 1 puta na sportsko klađenje - pojedinačne (single) oklade minimalni koeficijnet 2.00 ili kombinacijeske oklade u kojoj svaka selekcija mora biti minimalnog koeficijenta 1.50
  • Kako bi isplata bila moguća Igrači iz Hrvatske, Bosne, Srbije, Crne gore, Makedonije i Slovenije moraju iznos prvog depozita i bonusa uložiti 6 puta - minimalni koeficijent 2.00 ili više, dok igrači iz Njemačke, Austrije, Švicarske, Finske, Švedske i Norveške prije isplate moraju uplatiti iznos prvog depozita i bonusa 4 puta
  • U rollover računa se prvih 50€ iz plasirane oklade, npr. ulog na okladu iznosi 130€ u rollover zbraja se 50€ dok se ostalih 80€ ne zbraja u rollover.

uzmi bonussr noslo yesmk yesmn yesbih yescro yes

   
   
   
   
   
   

ecogra logogambleaware logo18+logo

© Kladionice Online