betadria logoBetadria je jedna od rijetkih aktivnih online kladionica primarno fokusirana na igrače sa prostora Zapadnog Balkana. Na internetu je prisutna već dugi niz godina i uredno je registrana te posjeduje sve dozvole za igre na sreću. Kod Betadrie možete pronaći ogromnu kladioničku sportsku ponudu a stranica je prevedena na hrvatski, srpski, bosanski, crnogorski i makedonski jezik. Za igrače koji se vole kladiti uživo tu je preko 300 live događaja svakog tjedna. Osim klađenja na sport svoju sreću možete okušati i u Betadria Casinu, igrama uživo i Pokeru.

Kada otvorite račun u Betadria kladionici dobiti ćete bonus za nove korisnike u vrijednosti 25% prve uplate do maksimalno 100€.

Kako do Betadria bonusa za nove korisnike

Uzmite Betadria bonus u 3 jednostavna koraka:

  1. Kliknite na link i registrirajte se na Betadria kladionicu
  2. Izvršite uplatu od minimalno 10€ bilo kojim raspoloživim sredstvom plaćanja
  3. Bonus u vrijednosti 25% vaše uplate automatski se pridodaje stanju vašeg računa i spreman je za online klađenje!

Uvjeti bonusa

  • Betadria bonus vrijedi samo za nove korisnike koji izvrše uplatu, nakon toga bonus se automatski pridodaje iznosu prvog depozita.
  • Kako bi isplata bila moguća potrebno je iznos uplate i bonusa uplatiti najmanje 6 puta na oklade s minimalni tečajem 2.00
  • U ispunjavanje bonus uvjeta računaju se svi tipovi oklada.
  • Ovaj bonus je dostupan i za uplate putem Skrill i Neteller e-walleta.

Ostale promocije na Betadria kladionici

Osim sportskog bonusa za nove korisnike do 100€ igrajući na Betadriji sakupljate mjesečni bonus. Za svaku uloženu okladu dobijate određeni broj bodova koji se preračunavaju u iznos mjesečnog bonusa. Sakupljeni iznos se pridodaje stanju računa po završetku svakog mjeseca i možete ga koristiti bez ikakvih ograničenja.

Ako volite kombinacijske oklade Betadria će na svaki vaš dobitni kombo listić sa šest ili više parova nadoplatiti extra dobitak do maksimalno 25%. Iznos extra dobitka ovisi o broju parova na listiću.

Također, Betadria ima i vrlo česte reload bonuse (na ponovnu uplatu) za postojeće igrače. Obično u vrijednosti 20% uplate. Da bi bili informirani o reload bonusima obavezno ažurirajte svoju email adresu i dozvolite slanje obavjesti. Za reload bonus vrijede isti uvjeti kao za bonus za nove korisnike.