Što je online bingo

bingo banner_2Na internetu postoje mnoge igre na sreću uz koje se možete zabaviti i provesti ugodno vrijeme, te uz malo sreće i nešto zaraditi, a jedna od najboljih je online bingo.

Zahvaljući raširenosti interneta online bingo je danas dostupan u cijelom svijetu i podjednako je popularan među pripadnicima oba spola, kao i među svim dobnim uzrastima. Novčane nagrade koje je moguće osvojiti u svakoj igri, kao i mogućnost osvajanja bogatog jackpota svakako značajno pridonose popularnosti ove igre.

Igrati online bingo je vrlo jednostavno. Sve što trebate napraviti je registrirati se na bingo sajt, izabrati igru i bingo sobu koja vam se sviđa, te kupti bingo kartice (listiće). Bingo kartice mogu se kupiti za svaku igru, a loptice se izvlače nasumce, te se izvučene brojke glasno pročitaju od bingo voditelja. S obzirom da se brojevi izvlače nasumce, rezultat igre se ne može predvidjet ni kontrolirati, što znači da svi igrači imaju jednaku priliku za pobjedu.
Ne postoji nikakvi trikovi ili tajne vezane za online bingo. Da bi imao najviše mogućnosti da pobjedi igrač može kupiti maksimalan broj listića, ali to mogu učiniti i ostali igrači. Druga mogućnost za pobjedu je da u bingo sobi ima tek nekolicina drugih igrača. Nedostatak je da su onda i nagrade manje.

Online bingo moguće je igrati besplatno (free bingo) i za novac. Besplatni bingo može se igrati uglavnom na sponzorskim stranicama, koje na taj način nastoje privući nove bingo igrače. Nedostatak besplatnih bingo sajtova je taj da su novčane nagrade puno manje nego kod sajtova na kojima se igra za novac. Mnogi bingo sajtovi na kojima se igra za novac također nude mogućnost igranja besplatnog binga za nove igrače, gdje igrač nakon registracije dobije bonus u određenom iznosu bez potrebe da izvrši uplatu.

Mogućnost igranja besplatnog binga velika je pomoć za nove igrače koji tako imaju priliku da se upoznaju s igrom i steknu potrebno iskustvo prije nego se odluče da zaigraju za novac. Isto vrijedi i za sajtove koji novim igračima nude igranje besplatnog binga u obliku no depozit bonusa, što omogućuje igraču da dobro pouči bingo sajt prije nego se odluči uložiti novac. Uz malo sreće i na tim free bingo igrama može se ostvariti novčani dobitak.

Mnogi bingo sajtovi imaju bonuse dobrodošlice za nove igrače ili neki drugi oblik privlačenja novih korisnika. Također, mnogi od njih svakodnevno nude razne promocije u obliku besplatnih bingo kartica, popusta pri kupnji kartica, besplatnih igara i slično, ili pak organiziraju nagradne igre s vrijednim nagradama.

Velika prednost igranja online binga je da ga se može igrati iz udobnosti vlastitog doma i to svaki dan i u bilo koje doba dana. Štoviše, igrač ne mora uopće biti prisutan za računalom, jer većina bingo sajtova nudi automatsku kupnju (auto buy) bingo listića, ili pak kupnju bingo listića za igru u određeno vrijeme (schedule buy).

Većina bingo sajtova ima sobe za chatanje (chat rooms) u kojima igrač za vrijeme igre može komunicirati sa drugim igračima i domaćinom chat sobe, koji je ujedno i predstavnik bingo kuće. Ovo je jedna od najvećih pogodnosti online binga koja ga čini privlačnijim od bilo kojeg drugog oblika igranja binga. Bingo chat omogućuje susretanje igrača iz cijelog svijeta, potiče stvaranje novih prijateljstava i pridonosi ugodnom okruženju u kojem se igra odvija.

   
Bingo
   
   

ecogra logogambleaware logo18+logo

© Kladionice Online