Paddy Power Bingo bonus

ppflash590x300Kladionica Paddy Power u svojoj bingo sekciji nudi brojne zanimljive bingo igre koje možete igrati u brojnim različitim sobama.

U više od 20 soba nude vam veliki izbor bingo igara sa 90, 80, 75 kuglica, te sa sobama u kojima se igra bingo sa različitim predlošcima na bingo listićima.

Svakog dana u tjednu Paddy Power daje razne nagrade i bonuse za svoje igrače. Prilikom otvaranja Paddy Power bingo računa daruju vam i bonus dobrodošlice od 20£.

New Player Bonus

Potrebno je otvoriti račun i uložiti 5€/£ na bingo listiće i u roku 48 sati na vaš bingo račun bit će uplaćeno 20£. Bonus se može koristiti samo za kupnju bingo listića. Ako u roku od mjesec dana ne koristiti vaš račun, bonus će vam biti oduzet. Ovaj bonus dostupan je 30 dana nakon otvaranja računa.

Osim bonusa kladionica nudi Star Rewards za svoje igrače iz UK i Irske. Ovisno o broju skupljenih bodova dolazite na različite zvjezdane nivoe koji sadržavaju dodatne bodove koje možete zamijeniti za bingo bonuse i bonuse za druge igre. 

Zvjezdani nivoi su:

  • White Star
  • Silver Star
  • Gold Star
  • Supernova

Bingo možete igrati i na svom mobilnom telefonu. Svi vlasnici Androida, iPhone-a i iPad-a imaju priliku zaigrati mobilni bingo.

Registriraj se na Paddy Power Bingo

   
   
   

ecogra logogambleaware logo18+logo

© Kladionice Online